Wednesday, July 11, 2012

Free Download PC Game Dynasty Warrior 7 Extreme Legend Full


Free Download PC Game Dynasty Warrior 7 Extreme Legend Full
Title : Free Download PC Game Dynasty Warrior 7 Extreme Legend Full
Size : 13 GB

Minimum Requirements
  • CPU: Pentium4 2.0GHz or above
  • System: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
  • Memory: 512MB or more
  • Hard Disk: 13GB free space
  • Drive: DVD drive
  • Display: 640 * 480 or above resolution
  • Graphics: more than 128MB memory and supports DirectX 9.0c 3.0 3D graphics processor for more than support the function of the hardware shader (Hardware Shader)
  • Sound: DirectX 9.0c above
  • Keyboard and Mouse

Recommended Requirements
  • CPU: Core 2 Duo, 2.4GHz or above
  • System: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
  • Memory: 1GB or more
  • Hard Disk: 13GB free space
  • Drive: DVD drive
  • Display: 1280 * 720 or above resolution
  • Graphics: more than 256MB memory and supports DirectX 9.0c 3.0 3D graphics processor for more than support the function of the hardware shader (Hardware Shader)
  • Sound: DirectX 9.0c above
  • Keyboard and Mouse
Password : ilfan-rifai.blogspot.com

Password : ilfan-rifai.blogspot.com




Related Post



Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

17 comments: on "Free Download PC Game Dynasty Warrior 7 Extreme Legend Full"

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

sorry itu part 25 CD 1 kok ga bisa ya? minta tolong pencerahan dong

Axnam said...
This comment has been removed by the author.
doofh said...

gan. kok pas ud d download gak ada crack nya ??
ato emang begitu?? :)

ILFAN RIFAI said...

@doofh : Saya hanya share gan, yang saya dapat segitu, masalah crack saya kurang tau gan karena tidak mungkin saya download game satu per satu gan.

Anonymous said...

bang untuk apa CD-CD nya ??

CD nya di download semua nya iya ??

???

Anonymous said...

kalau download 1 CD aja saya download yang CD ke 3 aja lah

Anonymous said...

bang tolong jawab

kefri said...

bang untuk apa CD-CD nya ??

CD nya di download semua nya iya ??

???

ILFAN RIFAI said...

@Anonymous : Maaf gan, Saya jga kurang tau gan, gak tau dibutuhkan semua DVD atau pilihan link download. Masalahnya jika saya coba download, itu ga mungkin karena terlalu banyak link di Ilfan Blog.

ILFAN RIFAI said...

@Kefri : Coba aja satu DVD di coba, jika tidak bisa digunakan berarti harus download semua gan.

Anonymous said...

Donlot semua DVDnya lalu di jadikan iso file lalu instal satu persatu berurutan, pasang crack lalu PLAY,tapi cara pakai patch englishnya gmn ya ?

Anonymous said...

gan kalo pacth english udh d download trus d gmanain?

Anonymous said...

gan qo buka ada tulisan [1503] kesananya bahasa cina
ngga ngerti gimana tuh

Anonymous said...

gan. koq pas ane buka program'y koq ada tulisan...

"a problem caused the program to stop working correctly. windows will close the program and notify you if a solution is available"

Anonymous said...

dasar yg punya blog cm ngaco,,

Elkazu sword said...

biar saya bantu untuk info situs download Elkazusword.blogspot.com

Post a Comment